Sinds 13 december 2014 is de nieuwe FIC (Food Information to Consumer) wetgeving, een verplichte EU verordening, van kracht over het verstrekken van voedselinformatie aan consumenten.
Een belangrijk onderdeel gaat over het vermelden van de 14 allergenen.

1. Glutenbevattende granen zoals tarwe, rogge, gerst, haver (min enkele uitzonderingen)
2. Schaaldieren (alle zeedieren die een kalkpantser hebben)
3. Eieren
4. Vis (min enkele uitzonderingen)
5. Aardnoten (arachiden)
6. Soja (min enkele uitzonderingen)
7. Melk
8. Noten (amandelen, hazelnoten, walnoten cashewnoten, pecannoten ,
paranoten, pistachenoten, macadamianoten)
9. Selderij
10. Mosterd
11. Sesamzaad
12. Zwaveldioxide en sulfieten (> 10 mg/kg of 10 mg/l)
13. Lupine
14. Weekdieren

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Informatie over allergenen kan verkregen worden bij bestelling.
De samenstelling van onze producten kan ten alle tijden veranderen.